The best follower!

Friday, August 12, 2011

Seat Belt ‘Z’ Terbalik dan Terkini Mengikut Undang-Undang

Salam dan hai readers,


Jom dapatkan berita terkini tali pinggang keselamatan yang terbaru!


Undang-undang baru akan berkuatkuasa pada 1 Sept 2011 di semua negara.

Majlis Keselamatan Lebuhraya Antarabangsa dan Kebangsaan atau The International & National Highway Safety  Council telah melakukan ujian beberapa kali terhadap rekaan baru tali pinggang keledar.
Keputusan menunjukkan bahawa kemalangan boleh dikurangkan dengan sebanyak 95% apabila tali pinggang dipasang dengan betul.

Pemasangan yang betul ditunjukkan di bawah .......

-
-
-
-
-
-
-
-
-



Sila sampaikan kepada keluarga dan rakan-rakan.
INI MUNGKIN MEMBANTU menyelamatkan nyawa!
-
-
-
-

 Ini benar-benar dapat menyelamatkan nyawa dan mengurangkan tekanan darah si suami sebanyak 40%!

Saya TAHU awak tersenyum.

YEAH ......, awak tersenyum LAGI!hehe..Azu pun senyum jugak..;)

4 comments:

petuapakar said...

Manarik tu. Sesuai untuk yg suka potpet2. Pemanduan tanpa tekanan. Hik3....

azu said...

Petuapakar: haha..mmg betul!mesti laku ni.tenang spjg jln!

Nurain said...

kalau drive waktu malam kena buka belt kat mulut tu..takut driver mengantuk klau sunyi sangat..hehehe

maszmadi said...

iskiskisk, sadisnya.....

Tabung2 nak travel!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sampingan je