The best follower!

Friday, July 15, 2011

Nuffnang bagi 4 tiket wayang free!

Salam dan hai readers,

Sejak menginjak ke zaman dewasa, jarang sekali orang nak bagi hadiah pada Azu bila tibanya hari lahir kecuali hadiah dari mr hubby Azu la. Macam-macam dia bagi pada Azu termasuklah kasih sayang selain harta benda..hehe. Tapi sekarang Azu ingin berkongsi cerita tentang hadiah dari Komuniti Pengiklanan yang paling popular di kalangan blogger-blogger kita iaitu NUFFNANG.

Walaupun baru 3 bulan aktif berblogging~kekadang tu blog terbiar gak beberapa hari~maklumla ummie Aijaz pantang tiba hari cuti, mesti ajak mr hubby dan aijaz jalan-jalan, window shopping~masa kocek kosong la, tak pun memenuhi jemputan kenduri sepupu lah, sepapat la, 2 atau 3 pupu lah. Maka tergendalalah segala aktiviti seorang blogger yang aktif.~konon ja.

 NUFFNANG dengan berbesar hati telah email berita gembira ini dengan menghadiahkan 4 tiket wayang percuma sempena meraikan hari lahir Azu beberapa hari yang lepas. Seronoknya rasa hati~lala boleh tengok movie Harry Potter & Deathly Hollows Part 2 free punye bersama mr hubby lah~sape lagi kan. Itu jugak hadiah dari Azu untuk si dia yang amat memahami emosi sebagai blogger. Thank you my dear! Movie Transformer: Dark of The Moon sudah tengok, mungkin boleh intai-intai movie baru macam Mr Poppers Penguin ke..jom terjah wayang TGV CINEMAS  beramai-ramai!

~email dan gift dr Nuffnang dan TGV Cinemas buat pembakar semangat Azu~heee

Memang tak disangka baru 3 bulan berblogger dengan status GLITTERATI~apa tu ye? Rakan-rakan boleh  KLIK SINI , Azu kini sangat bertuah terpilih oleh  NUFFNANG bagi mendapatkan 4 tiket wayang free untuk menonton wayang di seluruh TGV seluruh Malaysia. Hadiah yang ditaja sepenuhnya oleh TGV CINEMAS dan Nuffnang la. Terima kasih buat TGV dan Nuffnang.

Untuk keterangan lanjut mengenai syarat-syarat untuk mendapat peluang hadiah yang sama macam Azu, jom kita singgah 4 TIKET FREE TAJAAN TGV

Harapan Azu, dengan 4 tiket wayang ini dapat meningkatkan lagi semangat Azu untuk berbloggging dengan aktif!


Share n Luv from Azu!

17 comments:

SoLy SoLicious said...

waahhh bestnye~

azu said...

SS:1st compimentary from nuffnang, semangat utk terus aktif bblog!

Nor Shazana said...

waaa..best nye!

NURUL AINI NORAZMAN said...

mmg pencetus smgnat blogging nih,.hahaha

tahniah!!=))

Rafidah Farhana said...

Whoaa ! nuff tak pernah bagi apa2. nak satuu.. wuwuwu..

Yutaka Mushimura said...

woohaa..aku tak pernah dapat..hahha...;)

okehlah tuh..gi enjoy okeh..:)

zie_ira said...

wahhh,,best nye,,,nuffnang mmberi smgt tuh,, hehe,,

ira sabtu ni baru nak gi tgok HPpotter,,transformer tak tau la tgok ke tak,,hukk,,

azu said...

NS, NA, RF: tq2.1st time dpt kna share ngn hubby dulu..:)
ain: tq ain
ira: mmg pembakau smgt ni..hee..wah best2 enjoy te movie ye ira.dpt tiket bru nk join tgv.

CikMiMiey said...

wowwww .. rezeki nih !
congrate , tahniah sis azu .. huhu

azu said...

c.M:tq mimiey.nnti rezeki mimiey pulak k!:)

Miecyber said...

Sonoknya sonoknyer.....

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Wah bestnye..jeles-jeles..hehe

azu said...

mieCyber: sonok2..ngah cari date nk tgk cter ape
Jamal:nasib ja tu.tu pon randomly tpilih..hee

Taste Of Tapah said...

tahniah... bestnya.. harap dapat jugak suatu hari nanti... he he

azu said...

TOT:insyaallah.gud lak!

Bro ahmad said...

tahniah..best dapat tiket wayang free

azu said...

bro ahmad: tqvm!ape2 free mmg best..he

Tabung2 nak travel!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sampingan je