The best follower!

Monday, July 25, 2011

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?


Salam dan hai readers,

Hari ke hari, bulan ke bulan, tahun ke tahun~opps blog ni tak sampai setahun pun..follower pun baru 100..hee. Namun begitu, Azu sentiasa cuba untuk memaparkan entri terbaik untuk tatapan semua pembaca blog 'Azu Lady's Finger'. Terlalu banyak kekurangan blog yang Azu nak jelaskan disini tapi pembaca semua mesti lebih maklum kan..Ha, apa lagi kawan-kawan semua..!

Bermula hari ini, esok dan selamanya Azu sedia menerima kritikan bernas dari semua. Bagi Azu kritik tu tandanya ~sayang~. Terima kasih atas keperihatinan semua! Jom2 kritik untuk masa depan dunia blogger!   tq Ben Ashaari!

Nak join Klik SINI

Luv from Azu

13 comments:

Semut Senyum said...

salam. Cik semut dari segmen abg ben. well, blog ni sangat relax.. innocent je gitewww... mungkin boleh tambah gadget atau kaler2 kasi lebih meriah..

ummiP3 said...

hai saya dari segmen abg Ben....saya tercari-cari Shoutbox atau chatbox.....nanti tambah yer...senang nak tinggalkan jejak :)

azam said...

menarik dah ni cuma kalau label tu lebih kurang sikit, berterabur sgt

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Haha..Jamal datang nak komen balik..abes la...hehe

Cik Azu boleh buatkan "TAB MENU" dibahagian bawah Header tue. Boleh la letakkan beberapa page disitu. Tapi kalau tak ikut pun takpe, template sekarang nie nampak OK dah.

Dan Cik Azu ade letak apa-apa widget yang berkaitan dengan GENG BLOGGER ke. Kenapa setiap kali Jamal nak masuk blog nie ada POP-UP GENG BLOGGER minta usernama dan password..confius???

azu said...

SS: innocent?haha mmg ingin begitu..but gud idea..sekali sekala nk ceria2 jugak kan.tq2
UP3: nnti azu tmbh shout box..nice to proof ur blogwalking kan.tq2
azam: label tu azu letak je,masih study2 lg psl efektif label.tq2
jamal: azu dh buang widget tu,so far ok kot..mmg leceh..konon nk letak la banner dia.Tab menu tu gud idea, tp nk letak apa ye, tolong mentor?tq2

faridah nazurah said...

azu kena pandai pilih benda2 yg penting dlm blog. kalau azu nak letak bloglist, azu buatlah page lain tau. nanti blog jd berat. sorry ye kalau terkasar. jom singgah balik

http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Lulu Caldina said...

Betul tak berani nak kritik..ngee.. ;)

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Laila Majid said...

ce try bawak widget follower bawah header mesti lagi bertambah follower.

jemput kritik sini ^^
http://lailamajid.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Mrs. Farhan said...

Feedjit x perlu. Blog archive tu buatkan scrollbar k. Panjang sgt. =D

Kritikan dari seorang pengguna berukben edisi siput sedut. Harap maaf andai terkasar bahasa. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

fiq. said...

salam,semoga lebih kreative

hehe =]

Segmen yang sama

zarahanggun said...

Cool blog!!

ZAC juga ada give away contest , kira jumlah duit syiling mudah sgt, menjemput tuan tanah dan semua orang utk join, siapa yg teka betul dpt keychain pilihan patern dan letak nama sendiri, apa lagi klik la link ni utk join.
minta izin tuan rumah dan sy add as follower tuan rumah sebab bg tumpang lalu dan kalau sudi follow la balik. TQ

KimiCnoL said...

no komen tue kira kritik x..hehe ;D

imsak tue ape??

Fad said...

hai!!!!cf dtg...blog ni ok je..nampak sgt xtau kritik kan..haha..dah cantik la ni..cuma feedjit tu xyah kot..hehe..follow sini..

http://dilamin.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Tabung2 nak travel!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sampingan je