The best follower!

Friday, November 18, 2011

Best Layan video dan lirik Greyson Chance feat Najwa Latiff di AIM

Salam dan hai readers,



Sejak tengok AIM baru-baru ni, memang sangat teruja bila tengok performance dari Greyson Chance dan Najwa Latiff. Sebenarnya, melalui AIM ni jugaklah Azu kenal siapa Greyson Chance (GC) ini seorang penyanyi pop rock dan pemain piano dari Amerika yang pernah berganding dengan Lady Gaga dalam 'Paparazzi'. 

Patutlah anak-anak buah perempuan Azu semangat update status facebook diaorang pasal GC ni kerana umur GC ni 14 tahun dan agak muda kan dan mempunyai suara lunak yang bertenaga dan sangat menarik perhatian golongan-golongan remaja. Rupanya agak cute jugak~Azu taklah update sangat pasal artis-artis Barat ni, tapi memang layan jugak lagu-lagu best diaorang macam Justine Bieber.

Azu tertarik lah dengan lagu si Greyson Chance iaitu 'waiting outside the line'. Bila tengok video klip dia pun best pulak melayan. Ini semua pengaruh anak-anak buah Azu la ni..suke biar Acu explore siapa fav artis korang..nak up-to-date pon kekadang tak kena gaya kan maklumlah dah melewati alam remaja ni..hik hik..sabar jelah kawan-kawanku~

~video klip original di you tube lagi menarik bila Greyson Chance main piano di tengah-tengah jalan~

Jom layan lirik ' Waiting Outside The Lines' dari Greyson Chance. For the moment, lagu ni dah jadi lagu fav Azu...isk isk..bukan selalu kan..hehe~


Waiting Outside The Lines Lyrics

You’ll never enjoy your life,
living inside the box
You’re so afraid of taking chances,
how you gonna reach the top?

Rules and regulations,
force you to play it safe
Get rid of all the hesitation,
it’s time for you to seize the day

Instead of just sitting around
and looking down on tomorrow
You gotta let your feet off the ground,
the time is now

I’m waiting, waiting, just waiting,
I’m waiting, waiting outside the lines
Waiting outside the lines
Waiting outside the lines

Try to have no regrets
even if it’s just tonight
How you gonna walk ahead
if you keep living behind

Stuck in my same position,
you deserve so much more
There’s a whole world around us,
just waiting to be explored

Instead of just sitting around
and looking down on tomorrow
You gotta let your feet off the ground,
the time is now, just let it go

The world will force you to smile
I’m here to help you notice the rainbow
Cause I know,
What’s in you is out there

I’m waiting, waiting, just waiting,
I’m waiting, waiting outside the lines
Waiting outside the lines
Waiting outside the lines

http://www.elyricsworld.com/waiting_outside_the_lines_lyrics_greyson_chance.html
I’m trying to be patient (I’m trying to be patient)
the first step is the hardest (the hardest)
I know you can make it,
go ahead and take it

I’m Waiting, waiting, just waiting I’m waiting
I’m waiting, waiting, just waiting
I’m waiting, waiting outside the lines
Waiting outside the lines
Waiting outside the lines

You’ll never enjoy your life
Living inside the box
You’re so afraid of taking chances,
How you gonna reach the top?



So, don't u ever livin inside the box ok, sesekala perlu jadi difference to make u on the top of success..insyaallah!

Info: Minat Najwa Latiff dengan lagu 'Cinta Muka Buku'..Dah jadi siulan budak-budak muda sekarang termasuklah Azu esp bila layan jam dalam kereta pagi2..haha~dun take it so serious this statement ok..saje suka-suka tapi takmau fanatik sangat lah!smile~

Share and Luv from Azu!

Sumber: Wikipedia

4 comments:

SoLy SoLicious said...

budak ni comel sgt

Ahmad Haziq Azlan said...

belum baligh kot

azu said...

soly S: mmg comel..suke kt rambut kot..haha
Ahmad Haziq Azlan: agaknye lah.xpasti pulak..huh

Anonymous said...

kecik2 dah nyanyi, bila besar nak apa plak?

Tabung2 nak travel!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sampingan je