The best follower!

Monday, October 3, 2011

BAHAYA ni untuk kaki bowling!

Salam dan hai readers,

Azu pernah terbaca artikel ini sebelumnya tapi tak sempat berkongsi dengan kawan-kawan pembaca semua. Tengok gambar-gambar ni memang sangat mengerikan!! Azu memang kaki bowling walaupun dah lama tak main bowling sejak ada si kecik Aijaz. Mana taknya, asyik spend time shopping ja dengan budak kecik ni sampai hobi best kami berdua terabai..hik2..takpe lah demi si kecil, ummie dan babah sanggup berkorban apa saja..opss! Insyaallah Aijaz besar sikit, kami bawak Aijaz join sekaki yep!

Bila teringat balik, memang dulu Azu memang kerap main bowling dengan cincin di jari. Memang sangat bernasib baik ensiden macam ni tak pernah berlaku pada Azu..Kalau terjadi jugak, Azu boleh pitamm daa..




Huh, teringat pulak bila jari manis Azu hampir terbelah bila nak potong ayam kecil-kecil. Pukul 11malam dan baru balik dari shopping barang dapur. Nampak darah terus menjerit kat en hasben...mata terus ke arah lain, tahan pedih ja. Bila jumpa doktor, doktor siap tanya lagi nak jahit ke? Azu hanya menyumpah dalam hati pasal tak sampai hati nak kutuk doktor tu. Bila dia jahit, bising mulutnya tanya Azu, "sakit ke? Saya 1st time jahit tangan awak ni"..Memang saat ni hati Azu dah kat luar klinik tu.huhu..Tak sanggup nak potong jari tangan lagi!

~demi cinta nya saat bermain bowling, luka terpotong tangan tu tak menjejaskan minat seorang bowler..hik2..nasib tangan kiri~

Share n Luv from Azu!

13 comments:

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

ya Allah ngerinya....issssss

http://cayob.blogspot.com/

Faaein Talip Roy said...

ngeri tengok pic tu... lepas hati2 ya.. ^^,

Ezad Skytech said...

erk..ngeri pulak tengok gambar tu..harap boleh tidur la malam ni..hee~

KaK LimAh Si SupiR said...

serammmmm..ske maen bowling jgk..haduiiii..naseb bek xpakai cincin

Deeyaudeen Sabri said...

ngeri gileeeee.. tu mcm photoshop je.. huhu

azu said...

C-Ayob:issss mmg ngeri
Faaein TR:insyaallah mesti hati2 punye!
ezad: tgk pic tu pn susah nk tito mlm ka..oops mmg pon!
K.Limah Supir:seram betul..reminder tuk diri sdiri gak..jgn pakai cincin!
Deeyaudin:ngeri gak. thahla photoshop ke x..tp xslhkan beringat sesama kita..uissy ngeri2!~

Bro ahmad said...

eeee ngeri..bowling tak pernah main..serius cuak huhuuu

Faaein Talip Roy said...

setiap kali tertengok pic tu.. seram sejuk je rasa... hehe..

Famili Ceria said...

isy...menakutkan sungguh..sereyaunya..

http://depalma-sp.blogspot.com/

miezaniera said...

ui..ngeri giler...jgn sbb minat..diri sndiri merana hehehe

zura, ni link baru blog aku yer..sggah la selalu ;)

http://www.miezaniera.com

azu said...

bro ahmad:cuak?isk2 cuak jugak tp main jugak..hu
Faaein: nmpknya azu kene kuar entry baru ni..asik tgk pic tgn ngeri tu je kan.he2
family ceria:mmg serayau..ngeri
bai:tulah..minat xhengat punye.xmo merana la.wah link baru ek, nk sggh teros ni.;)

Amiizaa2001 said...

ngeriiiiiii....

Cute MuM said...

memang betul pon..
kalo main bowling kena tanggal cincin..
tapi daddy dania main spinner, mesti jari luka juga..
kesian..

Tabung2 nak travel!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sampingan je